Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Amsterdam

Rioleringswerkzaamheden in Amsterdam: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in Amsterdam in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!
Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Verstoppingen ontstoppen

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink in Amsterdam kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Loodgieter in Amsterdam

Onze loodgieter in Amsterdam staat naast Rioleringswerkzaamheden in Amsterdam ook 24 uur per dag klaar voor alle andere denkbare noodgevallen. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage of een verstopping? Wij zijn altijd snel ter plaatse om de problemen op te lossen. Onze loodgieter in Amsterdam beschikt over de modernste apparatuur en technieken om verstoppingen of lekkages op te sporen en deze snel en professioneel op te lossen.

Naast onze 24 uur service kunt u uiteraard ook terecht bij ons loodgietersbedrijf in Amsterdam voor alle gangbare loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het laten installeren van nieuw sanitair, het laten verleggen of laten aanleggen van leidingwerk of het creëren van een extra afvoer voor bijvoorbeeld een vaatwasser of wasmachine.

24 uur service Rioleringswerkzaamheden in Amsterdam

Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare Rioleringswerkzaamheden in Amsterdam. Zit het riool verstopt? of stroomt het riool in Amsterdam over? Geen paniek en neem direct dag en nacht contact op met onze rioleringswerkzaamheden afdeling. Bij noodsituaties zijn wij altijd snel ter plaatse om de problemen op te lossen.

24 uur per dag bereikbaar voor Rioleringswerkzaamheden in Amsterdam, bel gratis: 0800-6666 112.